Lydnadens njutning

On augusti 25, 2023, Posted by , In Katalog, By , , With No Comments

Frustrerad och lite irriterad kröp jag ner under täcket i min säng efter den annorlunda middagen hos Morten Sommer och hans bekanta. Det hade varit en erfarenhet utöver det vanliga och jag kände på mig att i den här miljön fanns ingången till det jag skulle skriva min artikel om.
Så här i efterhand visste jag inte om jag hade kunnat släppa in Bianca mellan mina ben och låta alla beskåda min avskalade och nakna njutning. Men när jag satt där kände jag mig redo och det irriterade mig att Morten och Bianca inte känt samma sak.
Jag skickade ett sms till Morten:
Tack för ikväll, utsökt mat och stimulerande sällskap. Jag vill bara att du ska veta att jag var redo. Kram Anna
Efter bara några minuter ringde mobilen och på skärmen stod det ”Morten Sommer”.
”Hej, det är Anna”, svarade jag.
”Vad är du redo för, Anna?”
”Jag är redo att lyssna på dig och njuta av dina behov”, svarade jag lite osäkert.
”Det tror jag inte”, sa han lugnt och konstaterande som om det inte fanns något jag kunde invända. ”Ikväll kom du till en middagsbjudning klädd i jeans och gymnastikskor. Det är inte bara ett nedvärdera dig och din kropp, det är också en skymf mot värden. Du är inte redo, Anna.

Anna har fått i uppdrag att skriva en artikel om sex till Kvällskorrens söndagsbilaga men hon är osäker och har inte själv några bra erfarenheter av sex. Hennes bästa vän rekommenderar henne att ta kontakt med Morten Sommer en man som just kommit ut med boken ”Nyckeln till din njutning”.

Rek.pris: 29 kr (e-bok)

Ljudboken uppläst av Kristina Östlund

”…en erotisk novell, med något oväntat resultat. Novellen är alltför kort, men du hinner uppleva härliga känslor och småflina lite.”

@carinas_lasdagbok

  • Författare: Sonya Muño
  • ISBN: 978-91-89822-09-2 (ljudbok) 
  • ISBN: 978-91-89822-10-8 (e-bok)
  • Utgivningsdatum: 2023-08-25
  • Format: Ljudbok och e-bok

Beställ direkt

Om du beställer direkt från oss så trycks boken speciellt för dig och det sparar på miljö och energi och dessutom tjänar vi lite mer pengar än om du köper boken i handeln.
Boken trycks inom fem arbetsdagar och skickas sedan med post direkt till dig. E-böcker kan du ladda ner direkt.

Comments are closed.