På andra sidan boken

On augusti 15, 2019, Posted by , In Katalog, By ,, , With No Comments

Kan du lära dig av de etablerade författarna för att själv skriva en bok? Vilket arbete krävs innan du kan få ut en bok i handeln?

Bokbloggaren Tina Danielsson har under flera år intervjuat författare om deras skrivprocess. I den här underhållande handboken tipsar hon om fem nycklar för att lyckas som författare och delar även med sig av ett antal utdrag från hennes författarintervjuer ”Bakom Boken”. Här får du läsa vad de etablerade författarna kämpar med och hur de jobbar.

En inspirationsbok om att ta steget och våga skriva. Har du författardrömmar men inte riktigt vet hur du ska börja, så är denna bok ett måste!

Tina Danielsson jobbar som lektör och manusutvecklare, samt är utbildad journalist. Hon har under flera år intervjuat etablerade författare om deras skrivprocess och deras syn på sitt författarskap. Med den här boken hoppas hon inspirera fler människor till att ta steget och börja skriva.

“Otroligt inspirerande! Nu vill jag skriva min egen bok”, Anna

“Ingenkännande och ögonöppnande på samma gång”, Mats

Rek.pris: 49 kr (e-bok), 129 kr (papper)


  • Antal sidor: 109
  • Format (b x h): 110 x 178 mm
  • ISBN: 978-91-7819-136-9
  • Bandtyp: Häftad
  • Utgivningsdatum: 2019-09-24
  • Format: E-bok, Papper

Beställ direkt

Om du beställer direkt från oss så trycks boken speciellt för dig och det sparar på miljö och energi och dessutom tjänar vi lite mer pengar än om du köper boken i handeln.
Boken trycks inom fem arbetsdagar och skickas sedan med post direkt till dig. E-böcker kan du ladda ner direkt.

Comments are closed.