Ett oanständigt hot – Domino Lady 1

On juni 22, 2022, Posted by , In Katalog, By ,,,, , With No Comments

Ellen Patrick, dotter till den mördade politikern Owen Patrick i Kalifornien, är rik, attraktiv och på jakt efter äventyr. När hennes gamla skolkamrat Eloise får problem med en sexfilm som en klient tagit när hon under skoltiden jobbade extra som callgirl lovar Ellen att hjälpa till. Men Eloise är inte medveten om att hon i och med det ger Domino Lady ett nytt uppdrag där hon måste använda sin sensualitet som vapen.

Pseudonymen Lars Anderson publicerade under 1936 sex stycken berättelser om den vackra maskerade hämnaren Domino Lady. De trycktes i tidningar som ”Saucy Romantic Adventures” som ansågs vara så snuskiga att de såldes under disken i tidningskiosken

Idag skulle knappt någon lyfta ens ett ögonbryn vad det gäller innehållets snuskighet men nu har Mats Ingelborn flyttat berättelserna till vår nutid och samtidigt skrivit om dem så att i alla fall ett och annat ögonbryn höjs över Domino Ladyns framfart när hon ska fullfölja ett uppdrag.

Perfekt läsning för varma sommardagar.
Storyn andas sensualism och skönhet redan i de första meningarna. Det är många som spelar på sex och erotik och den här storyn gör det på ett fint och smakfullt sätt.Jag hade gärna sett att den var längre så man fått njuta mer av Domino Lady. Ta dig tid att läsa Domino Lady, du kommer att bli nöjd och kittlas av storyn.

Pia Widlund

Rek.pris: 19 kr (e-bok)

Ljudboken uppläst av Carl Larsson


Författare: Lars Anderson & Mats Ingelborn
ISBN: 978-91-89225-66-4 (e-bok)
ISBN: 978-91-89225-65-7 (ljudbok)
Utgivningsdatum: 2022-06-22
Format: Ljudbok och e-bok

Beställ direkt

Om du beställer direkt från oss så trycks boken speciellt för dig och det sparar på miljö och energi och dessutom tjänar vi lite mer pengar än om du köper boken i handeln.
Boken trycks inom fem arbetsdagar och skickas sedan med post direkt till dig. E-böcker kan du ladda ner direkt.

Comments are closed.