Hon förtjänade inte leva

On juni 7, 2022, Posted by , In Katalog, By , , With No Comments

Den framstående och rika familjen Creutz står inför ännu en förlovningsmiddag. Förra gången blev familjen en medlem mindre när Ebba sköts inför alla gästerna. Mordgåtan har ännu inte lösts av polisen, det finns inga misstänkta och mysteriet blev bara tätare när det visade sig att hon skjutits av en silverkula. Tidningarna spekulerade i om hon varit en varulv som måste undanröjas innan nästa fullmåne.
Hemkommen från ett hemligt uppdrag ramlar Ludvig Bleck rakt in i denna historia som han mest av allt vill slippa. Han har nämligen sin egen historia med den blivande bruden. En historia han inte vill gräva i.

Ludvig Bleck kallar sig kommersiell rådgivare i ett fiktivt Stockholm. Hans intelligenta och vackra assistent Jenny Fager står vid hans sida i vått och torrt, men inte utan krav.

John Miller tecknar ett Stockholm-noir efter mallarna från fyrtio- och femtiotalens deckare i New York och Chicago. Här bjuder de rika och mäktiga på eleganta middagar, kvinnorna är lika vackra som dödliga och polisen utkämpar en ojämn kamp mot brottslingarna.

Rek.pris: 29 kr (e-bok), 129 kr (pocket)

Ljudboken uppläst av Magnus Tyrgrim


  • Författare: John Miller
  • ISBN: 978-91-89225-46-6 (pocket)
  • ISBN: 978-91-89225-47-3 (e-bok)
  • ISBN: 978-91-89225-45-9 (ljudbok)
  • Utgivningsdatum: 2022-06-09
  • Format: Ljudbok, e-bok och pocket

Beställ direkt

Om du beställer direkt från oss så trycks boken speciellt för dig och det sparar på miljö och energi och dessutom tjänar vi lite mer pengar än om du köper boken i handeln.
Boken trycks inom fem arbetsdagar och skickas sedan med post direkt till dig. E-böcker kan du ladda ner direkt.

Comments are closed.