Vår vd in i NOFFs styrelse


Vid årsmötet för Nordiska Oberoende Förlags Förening (NOFF) valdes Yabots grundare och vd Mats Ingelborn in i styrelsen.

Mats kommenterar det nya uppdraget:

– Jag har varit företagare i nästan hela mitt liv och driver fortfarande flera företag. Företagandet är också anledningen till att mina första fyra böcker handlar om företagande och e-handel. Jag hoppas att min entreprenörsådra kan bidra till NOFF och givetvis min bakgrund i nytänkande förlagsverksamhet.

Förutom Mats ingår följande personer i styrelsen: Alexandra Nedstam (Vertigo) ordförande, Sandra Svensson (Nypon/Vilja),Jenny Bjarnar (Ordfront), Martina Stenström (Fri Tanke) och Vesna Precopic (Lil’lit förlag).

NOFF är branschorganisationen för de mindre och medelstora, oberoende bokförlagen. Föreningen grundades 1995 och har idag över 200 medlemsförlag.

Liknande titlar