Vi vill gärna ha ditt manus, men se till att det är välskrivet, genomarbetat och läst av minst en lektör. Skicka endast in fullständiga manus, inga synopsis eller enstaka kapitel – det kan vi inte bedöma.

Via formuläret nedan kan du sända ditt manus till oss. Bifoga ett följebrev där du presenterar det du skrivit och dig själv. Vi vill vara med och bygga ditt författarskap, därför vill vi veta hur du ser på ditt skrivande.

När vi mottagit ditt manus får du en automatisk bekräftelse per mejl. Vår målsättning är att ge dig svar inom tre månader, men tyvärr kan vi inte alltid leva upp till detta.

De personuppgifter du lämnar här lagras digitalt under läsning och bedömning av ditt manus inför eventuell utgivning. Vi kommer inte lämna dina uppgifter vidare till tredje part eller använda dem till något annat än att kommunicera med dig kring ditt inskickade manus. Efter att bedömning av manus gjorts kommer din mejladress att finnas kvar tillsammans med beskedet du fått från oss medan manuset raderas ur vårt system.

OBS! Tänk efter innan du skickar ditt manus till oss. Är din berättelse i den genre av berättelser som vi ger ut? Passar din berättelse som ljudbok? Är den kortare än 80.000 ord?

Skicka in ditt manus