Starta inte eget företag

On augusti 28, 2018, Posted by , In Katalog, By ,, , With No Comments

Att starta och driva ett eget företag tar mycket tid och än mer energi. Starta inte eget företag berättar om de svåra stunderna, de ofrånkomliga motgångarna och erfarenheterna som de flesta andra sopar under mattan.

Fem år efter första utgåvan och mängder av positiv feedback och fina recensioner kommer nu utgåva två av ”Starta inte eget företag”. Finns som e-bok, ljudbok och på papper.

Rek pris: 59 kr (e-bok), 79 kr (papper)

Är du trött på ditt jobb?
Har du funderat på att starta eget företag?
Gör inte det förrän du har läst den här boken.

Den här boken är inte skriven för att ge dig svar utan för att ställa frågor, utmana dina tankar och få dig att tänka efter innan du startar eget företag. Om du nu redan varit galen nog att starta ett företag hoppas jag att boken kan ge dig nya insikter så att du undviker att köra i diket.

Långt ifrån alla människor är skapta för att driva företag och ännu färre har den uthållighet som krävs för att bygga något som är bra för Sverige, det vill säga företag som har kapacitet att anställa eller skapa bestående värden.

”24 välformulerade argument för att vi inte ska starta företag”, Tidningen Entreprenör

”Läs gärna Mats Ingelborns bok… han har varit företagare i 30 år och saknade en bok om sin verklighet”, Tidningen Femina

”24 olika motiv till varför människor vill starta företag Även om motiven verkar vara rimliga visar han upp aspekter som man sällan tänker på och ännu mindre talar om”, BTJ.se

Ljudboken är uppläst av författaren själv.


  • Antal sidor: 119 st
  • Vikt: 180 g
  • Format (b x h): 110 x 178 mm
  • ISBN: 978-91-7773-515-1 (pocket)
  • ISBN: 978-91-7773-712-4 (e-bok)
  • Bandtyp: Häftad
  • Utgivningsdatum: 2018-11-26
  • Format: Ljudbok, e-bok och pocket

Beställ direkt

Om du beställer direkt från oss så trycks boken speciellt för dig och det sparar på miljö och energi och dessutom tjänar vi lite mer pengar än om du köper boken i handeln.
Boken trycks inom fem arbetsdagar och skickas sedan med post direkt till dig. E-böcker kan du ladda ner direkt.

Comments are closed.