SEX rum och kök

On maj 14, 2020, Posted by , In Katalog, By , , With No Comments

Den vita skinnsoffan gnisslade lite när mina handrörelser ökade i intensitet. Jag tänkte på hur John brukade slicka mig, hans rufsiga svarta hår mellan mina ben. Jag stack in ett finger och drog sakta ut det. Med det naturliga glidmedlet kom jag snabbt och kanske skrek jag också. Flämtande sjönk jag tillbaka. Wow, det var tydligen något jag behövde.
Jag torkade av mitt finger på insidan av jeansen, drog upp dem och reste mig upp. Rummet gungade till och jag tog om huvudet med båda händerna. Jag kom på att jag inte ätit frukost, hoppat över lunchen och nu var klockan snart tre. Vad skulle jag äta? Stanna på Espresso house, köpa hem thai eller stanna till på Donken? Då såg jag att någon tittade på mig. En kille stod i trappan och tittade på mig med ett roat uttryck. Hur länge hade han stått där? Jag kände hur kinderna började hetta.
”Hej”, sa han och leendet blev bredare.

Fastighetsmäklaren Emma får en ny underbar våning i Vasastan att förmedla. Det är ett objekt med potential att slå rekord i Göteborg men det bästa med uppdraget kanske inte är våningen …

Efter den mycket uppskattade debuten med ”Den vackra och underbara Carmens amorösa liv” 2019 kommer Sonya Muño med en ny erotisk berättelse.

En underbar liten bok som ger pirr och värme ❤️

@carinas_lasdagbok

Mycket vackert illustrerande som får det att hetta till. En vacker liten novell om lust och het pulserande åtrå. 5 av 5

@angelundebring

Det känns äkta och erotiskt utan att bli kladdigt och taffligt. Finstämt men ändå avklätt och kittlande. En erotisk berättelse med sensuell touch när den är som bäst.

Pia Widlund

Rek.pris: 29 kr (e-bok)

Ljudboken uppläst av Sissela Lindberg


  • Författare: Sonya Muño
  • ISBN:  978-91-7819-565-7 (e-bok)
  • Utgivningsdatum: 30 April 2020 (Ljudbok 15 maj 2020)
  • Format: Ljudbok och e-bok

Beställ direkt

Om du beställer direkt från oss så trycks boken speciellt för dig och det sparar på miljö och energi och dessutom tjänar vi lite mer pengar än om du köper boken i handeln.
Boken trycks inom fem arbetsdagar och skickas sedan med post direkt till dig. E-böcker kan du ladda ner direkt.

Comments are closed.