Finns det lust, finns det hopp

On maj 23, 2021, Posted by , In Katalog, By , , With No Comments

”Älskling. Jag var tvungen att åka till fabriken i Eskilstuna. Kommer hem imorgon. Hoppas att du haft en bra kväll. Jag vill höra allt sen. Älskar dig. Peter”
Han är så gammaldags, en handskriven lapp. Han hade ju kunnat skicka ett sms eller ringa. Trots att han är ingenjör, tekniker och en oerhört framgångsrik entreprenör var han fortfarande bara en blyg och gammaldags liten pojke. Sedan Peters företag blivit börsintroducerat hade han jobbat mer än någonsin. Nya försäljningskontor över hela världen och fabriker i både Sverige, USA och Asien.
Själv var jag nöjd med att vara ett attraktivt bihang. Jag hade inga ambitioner till rikedomar och framgång.
Jag drog av den knälånga svarta kjolen, satte mig på sängen och knäppte långsamt upp blusen. Min kropp avspeglades i den stora spegeln. De fasta välformade brösten med små vårtgårdar där bröstvårtorna just nu pekade rakt ut. Midjan var smal där den svarta höfthållaren i spets satt, magen var platt och höfterna runda. Benen var hyfsat välsvarvade och de tunna nylonstrumporna med söm fick dem att se fantastiska ut, speciellt när jag tryckt ner mina små fötter i ett par högklackade pumps.
Mina tankar gick till kvällen som just passerat, jag föll bakåt på sängen, sparkade av mig skorna, särade på benen och lät handen leta sig ner till mina välansade mörka lockar. Jag ville berätta allt för Peter.

Linda jobbar i en exklusiv butik för underkläder och sexleksaker där kunderna är både oblyga och underhållande. Hennes man, Peter, älskar att höra hennes berättelser om kunder och de erotiska situationer som hon hittar på, men är allt verkligen bara påhittat?

Rek.pris: 29 kr (e-bok)

Ljudboken uppläst av Sissela Lindberg

”…en ny typ av inläsning som ger mer inlevelse och mysfaktor. Gjorde dagens tråkiga bilresa till en väldigt trevlig dito.”

Mattias (omdöme på Storytel)

”Spännande erotik med finess. Jag gillade att det inte finns några grova detaljer men ändå hett och lustfyllt. 4 av 5”

@brijreads (instagram)

”Mycket välskriven och osar hett och lust. En underbar liten novell. 4 av 5 möjliga”

@angelundebring (instagram)

”Det är bra skrivet med en elegant touch av erotik utan att bli plumpt och grovt. En lysande berättelse som ger krydda åt vardagen. Jag väntar redan på nästa.”

Pia Widlund Blogg

  • Författare: Sonya Muño
  • ISBN:  978-91-89225-39-8 (e-bok)
  • ISBN: 978-91-89225-38-1 (ljudbok)
  • Utgivningsdatum: 2021-06-28
  • Format: Ljudbok och e-bok

Beställ direkt

Om du beställer direkt från oss så trycks boken speciellt för dig och det sparar på miljö och energi och dessutom tjänar vi lite mer pengar än om du köper boken i handeln.
Boken trycks inom fem arbetsdagar och skickas sedan med post direkt till dig. E-böcker kan du ladda ner direkt.

Comments are closed.